Qamili i Vogel e Mazllom Mejzini - Kendojn Bilbilat

Länge: 3915 Sekunden
Erscheinungsjahr: 2000
Genre: Folk
weitere Info: Popullore
Titel:
Hajde moj buzburbuqe
Hajde moj buzburbuqe
Po te thom moj lulja e allit
Bash nzeman te djelmenis
Na leu dielli
Praj bylbyl
ke me than qi bana vetit
NÇana kala u nisa
O djal prej gembi
Te shtunden kah iqinija
More kendo o bylbyl
Sa i bukur muji i majit
Kenga e ulqinit
Kenga e Rexhep Gerqarit
Kur prej teje u ndava
Nje grusht dhe per kujtim
Hajde tshkojm ne Shkoder
Zambaku i bardh
Ku po kendojn dy kumrija